Uvjeti Korištenja

Uvjeti korištenja

Ovi Uvjeti Korištenja ocrtavaju pravila i odredbe za korištenje Snagajezdravlje.com internet stranice.

Pristupom ovoj internet stranici mi pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete korištenja u potpunosti. Nemojte nastaviti koristiti Snagajezdravlje.com internetsku stranicu ako ne prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupom Snagajezdravlje.com internet stranici prihvaćate korištenje kolačića u skladu s ISnagajezdravlje.com Politikom Privatnosti.

Većina modernih interaktivnih internet stranica koristi kolačiće kako bi imala uvid u detalje svakog posjeta. Kolačići se koriste u nekim dijelovima naše internet stranice kako bi omogućili funkcionalnosti tog dijela i olakšali korištenje osobama koje ga koriste. Neki naši partneri mogu također koristiti kolačiće.

Licence

Osim ako nije naznačeno drukčije, Investiramo.com i/ili naši izdavatelji licencija posjeduju intelektualna prava za sav materijal na Investiramo.com. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete koristiti materijale s https://investiramo.com za vašu osobnu uporabu sukladno ograničenjima navedenima u ovim pravilima korištenja.

Ne smijete:

  1. Prodavati, iznajmljivati ili pod-licencirati materijale s https://Snagajezdravlje.com
  2. Reproducirati, umnožavati ili kopirati materijale s https://Snagajezdravlje.com

Prikazivanje sadržaja s Snagajezdravlje.com

Smijete postaviti link na Investiramo.com, samo pod uvjetom da se link otvara u novom zasebnom prozoru, a ne kao sastavni dio druge stranice.

Uklanjanje poveznica s Snagajezdravlje.com

Ako pronađete bilo koju poveznicu na našoj stranici na koju biste imali primjedbu iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati oko toga. Uzeti ćemo u obzir vaš zahtjev za uklanjanje ali nemamo obavezu to napraviti ili Vam izravno odgovoriti na zahtjev.

Odricanje od odgovornosti

Iako nastojimo osigurati točnost informacija na ovoj internet stranici, ne dajemo ikakve garancije za njihovu potpunost ili točnost. Informacije prikazane na ovoj internet stranici ne mogu se koristiti kao temelj za donošenje odluka i nećete nas smatrati odgovornima za bilo kakva neispunjena očekivanja zbog vaših poduzetih radnji. Ne možete nas smatrati odgovornima za bilo kakvu štetu koja može nastati zbog korištenja informacija prikazanim na ovoj internet stranici.

Do zakonom predviđenih ograničenja, nećemo odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, troškove ili gubitke nastale zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovoj internet stranici.

Snagajezdravlje.com ne radi ikakve preporuke niti promiče iti jednu javnu kompaniju koja se može pojaviti na internet stranici. Informacije su prikazane kakve jesu, i prije donošenja odluka zatražite savjet od stručnjaka i osobno provjerite sve informacije koje ste uzeli u obzir kod donošenja odluka.

Kontakt

Ako imate pitanja u vezi naših Uvjeta Korištenja, molimo kontaktirajte nas:

  • Preko email-a: info@Snagajezdravlje.com