USLUGE

Osobni trening

Osobni treninzi u mojem fitness studiju u Zagrebu. Na lokaciji: IV. Maksimirsko naselje 29. (Ravnice, Maksimir). Treninzi se baziraju na vježbama snage u maksimalno kontroliranim uvjetima. Ako vam životni stil ili prijašnje ozljede narušavaju kvalitetu života i želite to promijeniti kontaktirajte me.

Online coaching

Online vođenje pokušao sam maksimalno približiti treningu uživo kroz video materijale, redovitu komunikaciju i jasne smjernice za trening. Prednost ovakvog tipa suradnje je to što izbor termina treninga ne ovisi o mojem rasporedu, lokaciji ili vremenu. Suradnja traje minimalno dva mjeseca te na početku iste dobivate program treninga, objašnjenja vježbi i smjernice za prehranu. Program se nalazi na webu, putem njega pratimo napredak i svaki trening znate točno što radite i koliko. Putem vaših video snimki korigiramo potencijalne probleme u izvedbi vježbi te osiguravamo napredak.

Online savjetovanje

U slučaju da imate puno pitanja, a fale vam konkretni odgovori, možete mi se javiti da prođemo kroz sve što vas interesira. 60 minuta u večini slučajeva bude dovoljno da prođemo kroz vaša pitanja o treningu u teretani ili van nje, prehrani i životnom stilu generalno.

Česta PITANJA

Treninzi uživo se odrađuju isključivo u mom privatnom studiju na adresi:
IV. Maksimirsko naselje 29. 10000 Zagreb
Online coaching i savjetovanje ne ovisi o lokaciji.

Težinski trening je za svakog, ali nije svatko za težinski trening. Ako niste sigurni jeste li pravi kandidat za ovakav tip treninga možete mi se javiti da dogovorimo intervju uživo i vidite kako trening izgleda. Upravo trening snage kakav provodim u velikom broju slučajeva bude  rješenje za bolna stanja, prekomjerenu tjelesnu masu, posturalne problematike i tegobe uzrokovane sjedilačkim životnim stilom. 

Slobodni termini ovise o trenutnoj popunjenosti. Prednost imaju postojeći redoviti klijenti s kojima već surađujem. Za točan termin javite mi se za uvodni razgovor u kojem ćete moći postaviti pitanja koja imate, pogledati kako izgleda trening, a ja vidjeti jeste li vi kandidat za program.

  • Paket treninga u slučaju da dolazite pojedinačno 255€ / 10 treninga.
  • Paket treninga  u slučaju da trenira više članova obitelji je 200€ / 10 treninga.
  • Pojedinačni trening van paketa: 50€.
  • Online coaching: 140€ / 2 mjeseca ili 650€ / 1 godina.
  • Online savjetovanje: 50€ / termin.

U tom slučaju zapisat ću vas na listu čekanja i javiti vam kada se termin oslobodi. Pošto klijenti samnom treniraju redovito i duže vrijeme često se popularni termini treninga ne oslobode po 6-12 mjeseci. No gotovo uvijek pronađemo kompromis i nađemo vrijeme za svakog tko stvarno želi trenirati.