Uvjeti suradnje

Osobni trening

Lokacija

Osobni treninzi održavaju se isključivo na lokaciji : IV. Maksimirsko naselje 29. Zagreb.

Cijena, trajanje i raskid suradnje

Cijena paketa od 10 treninga iznosi 255 eura, uplata se vrši isključivo na poslovni račun. Paket treninga mora se iskoristiti u roku od dva mjeseca. U slučaju prijevremenog raskida suradnje povrat novca bit će izvršen uplatom na račun, a iznos umanjen za odrađeni broj treninga.

Individualni trening

Treninzi sa mnom su individualni što znači da: Svako ponavljanje svake vježbe bit će nadgledano i korigirano po potrebi. Plan treninga koji provodim također je individualiziran. Maksimalan broj vježbača nikad ne prelazi granicu koja narušava kvalitetu treninga svakog pojedinačnog vježbača.
Zašto trening nije 1 na 1? Zato što nikad ne biste došli na red zbog količine potražnje za mojim uslugama. Isto tako trening je edukativnog karaktera i možete naučiti jako puno od svake osobe koja trenira s vama.

Termini

Termini su isključivo po dogovoru, u termin se ne može “uskočiti” već se raspored treninga dogovara za svaki tjedan unaprijed.

Otkazivanje treninga/termina

Otkazivanje treninga morate pravovremeno najaviti porukom, po mogućnosti dan ranije. U slučaju otkazivanja treninga preblizu terminu ili izostanka obavijesti termin će se smatrati iskorištenim. Prečesto otkazivanje termina rezultirat će raskidom suradnje.

Online treningdv